Lakópark

Lakópark

„Egy lakás értelme nem a bútorok, hanem az érzés, amely eltölti ott az embereket.” – Márai Sándor

Gyöngyös-sziget lakópark

A Gyöngyös-sziget lakópark megtervezésekor olyan élettér kialakítására törekedtünk ahol a fiatalabb és idősebb korosztály egyaránt otthon érezheti magát és megtalálja a számára fontos értékeket. Az 69 lakásos lakópark Kőszeg szívéhez közel a Dózsa György u. 19. szám alatt, a Gyöngyös patak és a Malomárok patak által közrefogott Gyöngyös szigeten kerül kialakításra. 54 lakás lift beépítésével valósul meg, mely Kőszegen egyedülállóvá teszi a lakóparkot.

Elhelyezkedés

A lakópark Kőszegen a Dózsa György u. 19. szám alatti 1172/3 helyrajzi számon 6.636 m2-es telken több ütemben, 4 szintes épületek megépítésével valósul meg.  A telek a városközponttól  500 m-re, az osztrák határtól pedig mindössze 2,5 km-re helyezkedik el. Bejáratával szemben ősfás park és a patakok közt mintegy 800 m parkosított sétány található egészen a műemlék vízimalomig. A lakópark 150 méteres körzetében közétkeztető, uszoda és fitnesz terem is található.

Megközelíthetőség

A Gyöngyös-sziget lakópark tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető mivel a kőszegi buszpályaudvar 5 percre található gyalogosan. A város és a környék infrastruktúrájának valamint a lakópark elhelyezkedésének köszönhetően Ausztriából és a környező városokból autóval is könnyen elérhető.  A fűút közelsége megkönnyíti a lakások elérhetőségét, de elegendő távolságra van ahhoz, hogy a járművek zaja ne zavarja a lakópark lakóit. Az S31-es osztrák autópálya elkészülte után Bécs szinte csak egy óra távolságra kerül.
Megosztás

Elérhetőségek

Gyöngyös-sziget Lakópark

9700 Szombathely,
Lipp Vilmos utca 14.
Telefon: +36-94/501-491
Gyöngyös-sziget Lakópark - Magyar